Serena Williams o momâie smiorcăită

0
100

Canadianca Bianca Andreescu a trecut de Serena Williams după un set doi chinuit în care smiorcăita Serena Williams ar fi putut reveni dar s-a smiorcăit prea mult în loc să joace tenis.

Serena a început smiorcăiala din primul set

Primul set a început bine pentru Andreescu mulțumită servei crâncen de proaste a Serenei. Marea luptătoare cu mental de fier, cum o lăudau fanii ei, a început să se smiorcăie. Avea o față de ziceai că se duce la spânzurătoare.

Dacă spuneai unui fan al Serenei sau vreunui așa zis specialist că Serena nu are nimic în afară de forță, îți spunea că ce are Serena peste celelalte jucătoare este un mental foarte puternic. Mental puternic pe naiba. Aseară s-a smiorcăit ca o fetiță speriată de umbre în pădure.

Și smiorcăiala a continuat

Jucătorii cu mental puternic îți bagă un poker face și te bagă în ceață și dacă joacă prost ca naiba. Și chiar dacă pierde un jucător cu mental puternic nu lasă nimic să se vadă din exterior. Serena nu a fost niciodată o jucătoare cu mental puternic. Ea a fost mereu mai puternică pentru că steroizi și o rachetă care să o ajute cu forța în rest e zero barat, nici o treabă cu tenisul.

Bianca Andreescu i-a călcat pe urme

Bianca a condus cu 5-1 la un moment dat. După care a lăsat-o pe Serena să revină la 5-5. A imitat-o pe Serena în ce privește jocul prost. A servit de două ori pentru meci și a reușit să dea o roabă de duble plus multe puncte jucate cu serva a doua. Singura diferență a fost că Bianca nu s-a smiorcăit.

Bianca Andreescu nu are nici un fel de merit pentru acest trofeu

Serena Williams nu a jucat nimic. Bianca Andreescu nu a făcut altceva decât să stea acolo în teren și să semneze condica de prezență. A făcut chiar mai puțin decât a făcut Ostapenko la Roland Garros împotriva Simonei Halep.

O finală de rahat

Finala a fost un meci prost de care s-au bucurat doar românii care vor să-și refuleze nereușitele în succesul unei Canadience care are părinți români. Hai ca nu suntem așa nașpa, uite că România are oameni mișto. Ea e prima generație de Canadieni din familia ei, o putem considera româncă. Și deci fiind români și noi suntem marfă bună dar uneori nu am avut condiții că altfel toți câștigam câte o finală de GS.

Mda, când viața ta e un șir de ratări și insuccese îți gâdili egoul cu orice succes în care te poți băga sub o formă oarecare. Dar dacă zici că Bianca e româncă ești doar un ratat frustrat care se refulează în succese ale altor români și când nu îți ajung românii faci români pe cine poți.

Hai! Ura și la gară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.