Revista presei sportive 17 Aprilie 2019

0
76

Juventus – Ajax 1-2. Încă o surpriză făcută de Ajax și calificare în semifinale. Culoar mai ușor pentru Barcelona spre trofeu. Alte recorduri mai puțin relevante doborâte de Ronaldo. Foarte faina postarea de pe twitter a celor de la Ajax.

Barcelona – Manchester United 3-0. Dublă Messi și vis terminat pentru diavolii roșii. 2-0 în minutul 20, greșeală De Gea. Eurogol Coutinho și Barcelona mai are 2 meciuri și jumătate până la trofeu. Meciurile cu Liverpool pot fi mai dificile, în finală nu ar trebui să aibă probleme cu nimeni de pe ramura, Ajax, City-Tottenham.

S-au stabilit semifinalele Ligii Campionilor la feminin. Metz – Rostov și Vipers – Gyor. Oricum nu era foarte relevant că momentan nici una dintre echipe nu se ridică la nivelul lui Gyor.

E oficial, Zion Williamson va participa la draftul NBA din această vară.

Știri de căcat la care nu dăm link-uri:

Denis Man la Arsenal – în nu știu ce joc stupid, pe care îl joacă Griezmann. Griezmann asta antrenează Arsenal în jocul respectiv și acolo îl are pe Denis Man ca și rezervă. O grămadă de titluri căcăcioase și de clickbait cu asta.

Un jucător de Rugby Australian își propovăduiește credințele pe rețelele sociale și federația a decis să îl excludă pentru declarații homofobe. Știrea rulează de 1 săptămână și probabil face clickbait bun de încă apare zilnic în câte un ziar. 

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.