Revista presei sportive 17 Aprilie 2019

0
150

Juventus – Ajax 1-2. Încă o surpriză făcută de Ajax și calificare în semifinale. Culoar mai ușor pentru Barcelona spre trofeu. Alte recorduri mai puțin relevante doborâte de Ronaldo. Foarte faina postarea de pe twitter a celor de la Ajax.

Barcelona – Manchester United 3-0. Dublă Messi și vis terminat pentru diavolii roșii. 2-0 în minutul 20, greșeală De Gea. Eurogol Coutinho și Barcelona mai are 2 meciuri și jumătate până la trofeu. Meciurile cu Liverpool pot fi mai dificile, în finală nu ar trebui să aibă probleme cu nimeni de pe ramura, Ajax, City-Tottenham.

S-au stabilit semifinalele Ligii Campionilor la feminin. Metz – Rostov și Vipers – Gyor. Oricum nu era foarte relevant că momentan nici una dintre echipe nu se ridică la nivelul lui Gyor.

E oficial, Zion Williamson va participa la draftul NBA din această vară.

Știri de căcat la care nu dăm link-uri:

Denis Man la Arsenal – în nu știu ce joc stupid, pe care îl joacă Griezmann. Griezmann asta antrenează Arsenal în jocul respectiv și acolo îl are pe Denis Man ca și rezervă. O grămadă de titluri căcăcioase și de clickbait cu asta.

Un jucător de Rugby Australian își propovăduiește credințele pe rețelele sociale și federația a decis să îl excludă pentru declarații homofobe. Știrea rulează de 1 săptămână și probabil face clickbait bun de încă apare zilnic în câte un ziar. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.