Real Madrid pregătește meciurile cu CFR Cluj din Liga Europa

0
123

Real Sociedad a învins Realul din Madrid a lui Solari cu scorul de 2-0 și Real Madrid a ajuns pe minunata poziție 5 în La Liga, adică în afara locurilor care duc în Liga Campionilor.

Când tusea bate junghiu

Real Madrid au jucat atât de prost încât Real Sociedad ar fi putut câștiga la o diferență mult mai mare. Au ajuns Real Sociedad să aibă ocazii pentru 8 goluri cel puțin la poarta lui Courtois. Cu alte echipe Real Sociedad nu cântă foarte multe în front. Cu Real Madrid le-a mers pentru că tăntălăii galactici nu au făcut mare brânză în atac.

Nici nu aveau cu cine. Cu Benzema Picior de Lemn sau cu Vinicius care încă-și suge degetul? Nu ai cum cu asemenea oameni în atac. Nici măcar Isco, cel care e considerat de fani și de presă cel mai bun jucător, nu a reușit să facă absolut nimic între epavele Realului din Madrid. Să nu uităm de Sergio Ramos care e un babalâc terminat. În afară de coate, pumni, trânte și scuipături nu mai face nimic. Stă pe post de sperietoare de ciori în apărare.

Tusea (Real Sociedad)

În acest sezon Real Sociedad nu a prea rupt gura târgului și jocul lor de 2 lei i-a adus mai aproape de zona retrogradării decât de zona primelor clasate. Mai mult decât atât, în ultimele 5 partide dinainte confruntării cu Real Madrid, aveau 4 înfrângeri. Tot atâtea au și după meciul cu Real Madrid cu diferența că singura lor victorie a venit împotriva Realului din Madrid.

La prima vedere când vezi că o echipă cu 4 înfrângeri va juca pe terenul lui Real Madrid nu te poți aștepta ca ei să câștige. Mai ales când știi și cât de prost este jocul lor, nu poți decât să te aștepți ca Real Madrid să câștige totuși cumva.

Junghiu (Real Madrid)

Real Madrid după plecarea lui Ronaldo au rămas o adunătură de copii copaci. Echipa de fotbal nu mai este nicăieri pentru că nu mai sunt o echipă. Au mers tot în jos în clasamentul Primerei și se pare că nu au nici un fel de intenție să meargă în vreo altă direcție.

Numele nici unui jucător de la Real Madrid nu mai spune nimic. Nici măcar de balonul de aur câștigat pe degeaba de Modric nu se mai sperie nimeni. Și Modric și colegii lui au făcut treabă la Real în jurul lui Ronaldo. Fără Ronaldo sunt zero barat. Să nu mai vorbim de trepăduși gen Benzema sau Kroos care nu au știut niciodată cum se dă într-o minge de fotbal.

Prima repriză când Tusea (Real Sociedad) nu s-a chinuit dar tot a bătut Junghiul (Real Madrid)

Real Sociedad nu cred că au venit cu ideea că vor lua un punct pe Santiago Bernabeu dar au beneficiat de un penalty rapid și s-au trezit din senin că au avantaj în fața tăntălăilor galactici. Un fault stupid al laui Casemiro în careu și asta a fost totul. Minutul 3, 1-0 pentru Real Sociedad.

Evident după ce au intrat pe teren resemnați că vor pierde cei de la Sociedad au jucat cu ideea că și un egal ar fi bun și nu au jucat nimic în atac. Așa că mai mult s-au apărat și Courtois a șomat în poartă.

Repiza a doua când Tusea (Real Sociedad) și-a dat seama că Junghiu (Real Madrid) e praf și pulbere

La pauză antrenorul celor de la Real Sociedad le-a deschis ochii elevilor săi să vadă ca Real Madrid sunt vai de mama lor. Așa că Real Sociedad au început să atace poarta lui Thibaut Courtois. În sfârșit cineva și-a dat seama că Sergio Ramos nu mai e demult jucător de fotbal. E doar un par cu tricoul Realului pe teren să sperie ciorile și atacanții care nu văd bine. Abia a trecut un sfert de oră și Lucas Vasquez a și încasat al doilea galben și evident roșu. A fost un fault absolut stupid, și roșul a fost pe deplin meritat. O prostie galactică ”reușită” de Lucas.

E adevărat că la o fază Real Madrid trebuia să primească un penalty dar ești Real Madrid. Real Madridul pe care-l știu eu dă 4-5 sau chiar 6 goluri într-un meci, nu se plâng ca niște femei pentru un amărât de penalty. Și dacă se plâng fanii realului de acest penalty, aș vrea să le amintesc de câte ori au fost favorizați sezonul trecut în Liga Campionilor. Atunci le-a placut? Ar fi bine să le placă și acum. Ei nici măcar nu au fost dezavantajați la nivelul la care au fost ajutați sezonul trecut.

Real Sociedad însă aveau ocazii peste coazii și își băteau joc de ele pur și simplu pentru că ăsta e nivelul lor. Atâta pot, sunt vai de steaua lor. Totuși când ai o mie de ocazii tot mai intră una în poartă și din greșeală dacă nu știi tu să o bagi. Așa și Real Sociedad, au reușit într-un final să marcheze și al doilea gol.

Mai pierde Real Madrid niște poziții?

Echipa lui Solari se va deplasa etapa viitoare la Betis, care Betis sunt totuși locul 6 în Spania. Real Madrid au pierdut la echipe mult mai slab clasate în acest sezon. În această etapă au reușit să piardă acasă cu o echipă care înaintea acestei partide era pe locul 16. Partida cu Betis va fi una dificilă pentru echipa de potroace a Realului din Madrid.

Cei de la CFR Cluj se pot pregăti să îl primească pe Florentino Perez. Își pot ascuți si brișca să se facă frați de cruce sau de sânge, sau de ce vor ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.