Real Madrid a jucat la Moscova cu un atacant român

0
100

Real Madrid l-a transferat pe cel mai bun atacant român chiar înaintea partidei de la Moscova. Ovidiu Hațegan deghizat în arbitru a atacat cu furie poarta rușilor.

Motivația lui Hațegan

Românul nostru și amintit de trupele rusești din Romînia și în plus el știe ca întotdeauna comunismul vine de la ruși. A atacat Moscova în numele muricanilor pe care-i iubește ca pe copii lui. Din păcate armata spaniolă era îmbrăcată în cearșeafuri albe, culoarea celor care vin cu pace nu cu război.

Hațegan e convins că și PSD-ul și Dragnea vin de la ruși, așa că s-a pus pe treabă și dă-i și luptă. S-a comportat ca un copil copac tot meciul. Faultau cearșafurile nu era fault, faultau rușii imediat era galben. Așa-i când nu a mai venit Moș Crăcit demult la tine.

La final atacantul nostru a explodat

Văzând că cei cu care s-a înhăitat sunt niște proști și nu dau gol nici din 2 metri, Hațegan și-a ieșit din pepeni și a dat un roșu din burtă. El acuma probabil vrea să mai rateze niște competiții importante și știe cum să le evite după ce a reușit să rateze mondialul.

Adevărul e că dacă ajuți Realul nu te penalizează nici Dracu. Mai degrabă o să fii promovat. Tot timpul a fost așa. Și anul trecut Realul a câștigat competiția cu ajutorul arbitrilor nu cu ajutorul lui CR0. Cine știe, poate Hațegan vrea să obțină președenția UEFA.

 Real Madrid, un mare zero împușcat

În această seară Realul s-a bazat pe cei mai tolomaci jucători posibili. Kroos când dă în minge nici el nu știe unde o să meargă mingea. Se roagă Domnului să viseze noapte unde va merge măcar un șut din meciul de a doua zi. Măcar să știe să se uite în direcția în care merge mingea.

În această seară totuși Kroos a fost cel care a dat pasa de gol la unicul gol al partidei. A refuzat să participe la bucuria de după gol din motive pacifiste. El a fost susținut de Benzema zis și atacantul javră. Cei doi câini vagabonzi au fost atenți să nu îi prindă hingherii ruși.

Rușii au vrut să îi ajute pe Real să câștige

Nici rușii nu au făcut mare lucru în apărare. I-au lăsat pe spanioli să dea cu capul din careu de la mică distanță de cel puțin 5 ori. Cea mai bună performanță a potroacelor de la Madrid a fost o minge în bară. Când vedeai cu câtă ușurință dau cearșafurile din careul rușilor concluzia era că și rușii vor să piardă.

Acuma chiar să își dea singuri autogol nu ar fi vrut rușii, dar au oferit tăntălăilor din Madrid tot ce le trebuia pentru a marca. Modric s-a prostit și el. Au dat bătrânețile peste el. A ratat și el cu capul din careu ca un fotbalist tălâmb ce e.

Criză la Real, afară cu Lopetegui

Realul nu mai reușește să câștige de ceva vreme. O ia pe urmele Barcelonei. Cel care ar trebui să vină cu soluțiile e Lopetegui dar omul știe doar să își pună mâinile în cap. Ar putea să se ia de mână cu Mourinho și să se arunce împreună în Tamisa.

Felicitări rușilor! Dacă spaniolii o țin tot așa în câțiva ani campionatul Rusiei va fi difuzat la toate televiziunile și o să uităm de Spania. Criza de la Real pare să fi urcat pe cai mari. Cu oricine ar avea în campionat în weekend are șanse să își ia o bătaie. Păcat că nu joacă Dinamo în grupă cu Real. Mâine poimâine, Gigi Becali își mută Steluța în La Liga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.