Penalii din Cluj au trecut mai departe, Craiova mai puțin norocoasă

0
2191

Cu același joc urât CFR Cluj a trecut mai departe. Scorul nu mai contează, 7-0 la general, 5-0 în meciul de aseară. Adevărul e că au avut un adversar penibil de slab și au jucat totuși extrem de urât pentru adversarul pe care l-au avut.

Arbitrajul românesc și căruțașul Dan Petrescu bată-l vina

Da, CFR s-a obișnuit cu arbitrajul românesc. CFR în România primea non-stop pomană de la arbitrii. Penalty-uri gârlă, cele mai multe din Liga I. Toate astea mulțumită lui Dan Petrescu care a nenorocit echipa și a ajuns să arate ca cea mai oribilă scursură fotbalistică. Un avorton al fotbalului românesc și european.

Dan Petrescu în sezonul precedent cerșea non-stop și punea mereu presiune pe arbitrii. Asta și pentru că el nu e antrenor. Nu are nici un fel de treabă cu meseria asta. El e un căruțaș. Dacă era antrenor făcea CFR-ul să joace fotbal și să zboare. Nu a făcut-o. Mai mult echipa lui a jucat cel mai urât fotbal pe care l-am văzut de ani buni. Rar s-a mai putut vedea fotbal așa de urât.

Cerșetorii împotriva nimănui

Adversara CFR-ului nu a pus nici un fel de probleme. Totuși frânarii au simțit nevoia să simuleze, să cerșească. Să zacă pe teren ca să dea ăia mingea în afara terenului în timp ce ei se țineau de piciorul greșit.

Fotbalul CFR-ului a fost unul încâlcit asta în condițiile în care jucau cu nimeni. Niște necunoscuți care dacă ar fi jucat în campionatul nostru ar fi retrogradat urgent. Absolut oribil și mare păcat că a trecut CFR mai departe. Și mai mare păcat că în turul următor vor juca din nou cu nimeni.

Craiova a nimerit cu zmeul zmeilor

Leipzig poate că nu sună ca o echipă mare dar vine din campionatul Germaniei și au reușit chiar o victorie împotriva lui Bayern în sezonul trecut. Chiar nu sunt o echipă de ici de colo. Craiova a pierdut în tur 3-1 și avea nevoie de o victorie 2-0 sau o victorie la două goluri și gol Lepzig pentru a merge în prelungiri.

A fost o chestie foarte greu de realizat împotriva unei echipe ca Leipzig. Tot greul echipei din Craiova a căzut pe umerii lui Mitriță care a încercat dar e cam greu de unul singur. În plus nemții au jucat un fotbal bazat foarte mult pe fizic. Au alergat mult și i-au alergat și pe olteni.

Din păcate Craiova s-a prezentat cu un teren impracticabil. Terenul era cârpit cu nisip, brazde montate în ultima clipă sau montate prost. Astfel că în repriza a doua terenul arăta ca o tarla cu cartofi. Gropi și hârtoape peste tot.

Craiova a dat senzația că a apelat la strategiile tradiționale folosite de Mircea cel Bătrân și Ștefan cel Mare care pustiau tot în calea turcilor. Terenul a fost penibil. A amintit de Național Arena la meciul de deschidere atunci când România a întâlnit Franța.

Pe final nemții au mai scăzut turația și Craiova a avut câteva ocazii foarte bune de a marca. Nu a fost să fie din păcate. S-a terminat 1-1 și Craiova rămâne în afara cupelor europene.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.