Nora Mork, la un pas de retragere

0
64

Accidentarea Norei Mork e în topul știrilor sportive din Norvegia în special datorită faptului că Nora e la a 9-a operație. La genunchi, Nora e la a 3-a operație. Specialiștii sportivi din Norvegia îi recomandă să se retragă.

Conaționalii Norei Mork se tem pentru ea

Temerile specialiștilor din Norvegia sunt legate de viitorul Norei Mork de după cariera sportivă. Hanne Halen, o fostă jucătoare de națională a Norvegiei spune că dacă Nora își va continua cariera sportivă își riscă sănătatea pentru tot restul vieții.

După terminarea carierei sportive, dacă Nora va merge mai departe, ar putea să aibă o viața cu dureri permanente. Ar fi o viața destul de tristă marcată de lipsa unor abilități elementare. Nora nu se va mai putea bucura de viață după sport.

Incompetență gargantuană la CSM București

Cum spunea Elle în Kill Bill, rareori ai ocazia să folosești acest cuvânt ”gargantuan” într-o propoziție. Acest cuvânt înseamnă ceva extrem de mare, mai mare decât uriaș, undeva la proporții cosmice. Cam așa este și incompetența celor de la CSM București.

Cum să aduci o jucătoare pe un salariu uriaș știind că are 8 operații dintre care 2 la genunchi. A lipsit un sezon întreg la Gyor. Dacă cei de la Gyor i-au dat drumul e evident că știau ce fac. Gyor-ul are medici foarte buni, ei investesc în handbal. Dacă trebuie plătesc și arbitrii, fac orice pentru echipa lor de handbal. Ar fi putut să fie motive suficiente ca să investești într-o investigație serioasă.

Nu-i mărim salariul Cristinei Neagu, mai bine aducem o parașută de banii ăia

Cristina Neagu a cerut în vară mărirea salariului dar nu a primit ce a cerut. În schimb au adus la echipă o jucătoare absolut terminată. Și această jucătoare complet terminată a venit pe al doilea salar la echipă. Fantastic nu?

Au mai adus un antrenor care e complet pe spate. Asta și pentru că în urma deselor schimbări de antrenori cam nici un antrenor întreg la cap nu mai vrea să vină vreodată la CSM. Combinate toate lucrurile cu accidentarea Norei Mork, am ajuns unde eram anul trecut. Așa se explică forma de zile mari cu care a început CSM București. După câștigarea Supercupei au pierdut cu prima echipă din capmionat pe care au întâlnit-o. Mișto.

Cine știe ce prăpăstii mai urmează să aflăm despre CSM

Se pare că gafele celor de la CSM sunt nenumărate. Doar Dracu’ mai știe câte rahaturi au mai putut să facă neghiobii. Nu știu de ce am impresia că urmează să vedem gafă după gafă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.