Acasă Pareri abstracte Nebunele la Wimbledon

Nebunele la Wimbledon

0
Nebunele la Wimbledon

Nu, nu e vorba de Simona Halep sau vreo altă româncă. Cel puțin nu acum. Mai avem și noi una care mai calcă pe bec dar nu despre ea e vorba acum.

Naomi Osaka

Când ajungi numărul unu mondial deja ai o imagine de apărat și ai niște responsabilități. Ești un brand, reprezinți unele lucruri, devii imaginea unor mărci. Nu mai poți să faci ce te taie capul că așa vrei tu. Osaka însă trăiește pe planeta ei și are o echipă care nu prea știe pe ce planetă trăiește.

Ce a făcut aeriana? Simplu, a driblat conferința de presă. A intrat, a auzit prima întrebare și a zis că vrea să plece că ei îi vine să plângă. Hai sictir jurnaliștilor. Ea nu a înțeles ce înseamnă să fii numărul unu mondial. Nu a înțeles nimic

Din păcate pentru ea și tenisul ei se cam scufundă după despărțirea de Sascha Bajin. Devine tot mai evident că fata nu are minte deloc. A avut doar norocul chior de a da peste Sascha Bajin la momentul potrivit și a câștigat 2 Grand Slam-uri. Acuma crede că totul a fost despre geniul ei, totul e despre ea și poate să facă orice vrea ea. Greșit!

Parmentier

De ce am zis Parmentier și nu am zis Sharapova? Sharapova este cea care conform spuselor lui Parmentier ar fi spus că nu a pierdut ci a abandonat. Tehnic vorbind acest lucru este corect. Sharapova a abandonat, nu a terminat meciul și nu a fost învinsă. E adevărat că remarca ei nu a fost una foarte frumoasă.

O pată pe CV-ul lui Benneteau

Totuși, Parmentier putea să treacă peste asta și să nu facă ditamai circul. Mai vine și că vezi Doamne în ce mod fabulos ar fi sărbătorit ea victoria împotriva Mariei Sharapova. Zice că Benneteau i-ar fi spus să facă asta. Dacă e adevărat nu e foarte mișto pentru CV-ul lui Benneteau.

Ca și antrenor trebuie să îți înveți elevii să evite orice i-ar putea distrage de la joc. Într-un turneu de Grand Slam jucătorii trebuie să fie concentrați doar la joc. Orice ar fi spus Sharapova, Parmentier trebuia să treacă peste ca o adevărată profesionistă. Și chiar dacă Benneteau i-ar fi spus să danseze la final nu trebuia să îl bage și pe el în asta.

Am avut și noi

Știm și noi cazul Soranei, cea mai bună prietenă a Anei Ivanovic. Nici ea nu se putea abține. De fapt ea căuta atenția cu orice preț. Dacă nu a reușit prin rezultate bune a încercat să o facă atacând o compatrioată care a avut rezultate mai bune ca ea.

Și cred că din punctul ei de vedere Simona Halep i-a furat fanii și i-a luat locul. Adică locul care după ea era al ei. A făcut și ea circ, a atacat-o pe Simona. Aș zice că așa-i la fete. Dar și la băieți îl avem pe Nick Kyrgios.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.