Mulțumim Ungaria!

0
2948

Poate nu ne-au bătut recent pe terenul de fotbal la nivel de naționale dar ungurii ne bat la orice alt capitol, la orice oră din zi sau noapte. Dovada? Au venit să construiască stadioane la ”românurile” sinistrați.

O faptă bună

Una peste alta stadioanele sunt în România… încă. Și le folosesc echipe din România chiar dacă în zona respectivă se vorbește mult și limba maghiară. Nu ne facem iluzii că guvernul României se va ambiționa să se ia la trântă cu cel maghiar la investiții în fotbalul românesc.

”Bă ej nebun? Dacă ăia aduc bani în România înseamnă că rămâne mai mult la noi pentru furat.” De ce să mai investim și noi dacă investesc străinii? Hai că-i bine bre. Rămânem și cu bani pentru a alimenta corupția și cu stadioane.

Parcă îi văd la alegeri pe viitori candidați la președenție cum se laudă că în țară la noi s-au făcut stadioane. Ar fi în stare, sunt ferm convins de asta. Apoi scot căciula și cer voturi. Deci e bine. Ne-am aranjat.

Ungaria e de 100 de ori mai bengoasă decât România

Și aici chiar nu e mișto. Au o echipă de handbal feminin la Gyor, care e mândria lor și care rupe tot în Liga Campionilor la handbal feminin. La echipa aia nu s-a auzit de corupție și de hoții cum s-a întâmplat la combinatul de la Oltchim care era sponsorul echipei de handbal din Râmnicu Vâlcea.

La Gyor nu se schimbă antrenorii precum șosetele cum se face la CSM București și nu se așteaptă rezultate peste noapte. E adevărat au investit bani și în arbitrii care să îi ajute în momentele importante dar așa fac toate echipele mari din orice sport. E deja legendar modul în care sunt arbitrate Real Madrid și Barcelona în fotbal.

Acuma s-au pus oamenii să investească și în fotbal. Au o echipă în Liga Europa, se numește Mol Vidi. Dacă nu ați auzit de ea stați linștiți că o sa mai auziți de ea. Și da, putem să rădem cât mai avem de ce pentru că Mol Vidi este pe locul doi în grupa ei și are toate șansele să ajungă în primăvara europeană.

Becali tremură

Becali deja se teme că Sepsi îi va pune în pericol șansele la titlu. Poate să stea liniștit că dacă se pun ungurii serios o să se uite Becali cu binoclul la titlu. Habar n-are el cu ce se mănâncă fotbalul. A investit banii aiurea în gol. Cu banii ăia trebuia să ajungă demult departe.

Dar unde să ajungi când tu te bagi peste antrenor? A făcut o beșină de echipă. Și totuși ar putea exista o parte bună dacă am învăța ceva din asta și dacă ne-am ambiționa. Dacă becali ar zice că nu se mai bagă peste antrenor că uite așa e mai bine. Dar nu, noi o să continuăm așa cum știm noi. Prost.

Tot ce putem să spune deocamdată este: Mulțumim Orban! Mulțumim Ungaria!

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.