Mourinho rezistă, Salah strălucește

0
270

Cei care așteptau demiterea lui Mourinho vor mai avea așteptat. Cum se spune, nu mor caii când vor câinii, roșii sau de orice de altă culore. Interesantă este și forma excepțională arătată de Salah care promite spectacol și în UCL.

Salah – Cardiff 4-1

Exact cum era de așteptat, Liverpool s-a distrat cu o echipă de parașute. Cardiff, confirmă că victoria obținută în etapele anterioare a fost mai mult un accident. Mo Salată demonstrează o formă de zile mari. Gol și două pase de gol.

Mane punctează și el de două ori însă forța creatoare a lui Liverpool rămâne Salah. Când Salah joacă prost Liverpool bate chinuit. Când Salah e în formă, Liverpool demolează tot. E adevărat ca au avut un adversar slab dar si Huddersfield era adversar slab și au scos un 1-0 chinuit, gol Salah.

Fără să exagerăm Liverpool este Salah și acum Salah merge ceas. Salah și compania se vor bucura de primul loc până la ora partidei dintre City si Tottenham, la distanță de 2 puncte de locul 2.

Southampton – Newcastle 0-0

Un meci al suferinței din punct de vedere al clasamentului. Newcastle în continuare fără victorie în acest sezon. Southampton au cam dominat și Newcastle probabil e mulțumită de acest punct. Dar situația în clasament e gravă pentru Newcastle, 3 puncte după 11 etape în condițiile în care fără 33-35 de puncte nu poți visa la salvarea de la retrogradare. Benitez incapabil să resusciteze echipa.

Watford – Huddersfield 3-0

Watford își continuă începutul de sezon excelent. 3-0 acasă cu cea mai parașuta dintre parașute. La cum merge Huddersfield e victima sigură la retrogradare. Doar o minune sau ceva mega investiție în iarnă o mai pot salva.

Manchester United – Everton 2-1 și Mourinho rezistă

Mourinho redresează corabia încetișor. După meciul foarte bun cu Chelsea, United a făcut un nou meci bun în campionat. 2-1 cu Everton. Gol Pogba din penalty, sau după ce a ratat inițial și a marcat pe respingere, tot acolo e.

De remarcat golul lui Martial, după golurile cu Chelsea, a marcat și etapă asta. Gol frumos, din pasă lui Pogba. Everton reduce diferența printr-un penalty marcat de Sigurdsson. Cu această victorie United trece peste Everton, dar e în continuare departe de primele 4 locuri.

Leicester – West Ham 1-1

Despre joc nu sunt foarte multe de spus. West Ham dă semne de revenire și cu puțin puțin noroc putea să obtină cele 3 puncte. Dar cartonașul roșu luat de Noble în prima repriză i-a costat pe final. Tragedia etapei s-a petrecut la Leicester, patronul lor a murit într-un accident aviatic. Să îi fie țărână ușoară.

Crystal Palace – Arsenal 2-2

După 11 victorii consecutive, face și Arsenal un pas greșit. Deși, au condus cu 2-1 și puteau să câștige relativ lejer. Pe de altă parte, când ai 2 penalty-uri împotrivă, un rezultat de egalitate nu e așa rău.

Arsenal rămâne pe 4, la 4 puncte de Liverpool. Ceea ce e foarte bine ținând cont de transferuri și așteptările generale de la echipa pentru acest sezon. Până la urmă Unay Emeri face o treaba foarte bună ținând cont de lotul pe care îl are.

Burnley – Chelsea 0-4

Chelsea face spectacol în deplasare. 4-0 la Burnley cu 4 marcatori diferiți. Morata deschide scorul, Barkley dublează avantajul, Willian continuă spectacolul și Loftus Cheek închide tabela. După această victorie Chelsea rămâne în plasa lui Liverpool și City la vârf.

Meciurile nimănui:

Fulham – Bournmouth 0-3

Brighton – Wolverhampton 1-0

Brighton – Wolverhampton 1-0

Tottenham – Manchester City – va închide etapă a 11-a din Premier League.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.