Liga Campionilor gata de comedie

0
2453

În această seară la Monaco s-au atras la sorți grupele Ligii Campionilor. Ca de obicei nu au lipsit grupele de comedie. Avem de altfel și o grupă din care cred că nimeni nu vrea să vadă vreun meci cu excepția fanilor lor.

Grupa A, o grupă de comedianți

Ateltico Madrid, Dortmund, Monaco și Clug Brugge fac parte din această grupă la mișto. De ce la mișto? Pentru că anul trecut Atletico au fost atâta de proști că nu au reușit să câștige măcar un meci cu săracii de la Qarabag. Au avut o singură victorie cu Roma.

Sezonul ăsta au parte de o grupă ușoară dar nu ar fi nici un fel de surpriză să se facă de râs. Borussia Dortmund anul trecut jucau doar acasă, în deplasare erau vai de mama lor. Ei sunt mai mult furnizorul de jucători al lui Bayern Munchen, motiv pentru care sunt mereu în reconstrucție. Cu o nouă echipă tânără ar putea face un sezon bun in Liga Campionilor.

Monaco nu e o echipă foarte importantă. În Franța nici măcar nu pune probleme PSG-ului, nici măcar nu există în lupta pentru titlu. Nu este de povestit nimic despre ei sau despre Brugge. Totuși ar putea avea o șansă cu Atletico.

Grupa B, Barcelona

Barcelona, Tottenham, PSV și Internazionale Milano

Miezul din Fanta e Barcelona în grupa B. Messi încă trăiește și mai marchează goluri. Știu și copii mici cine e Barcelona. Evident își doresc să revină și să câștige trofeul suprem. Cu Tottenham nu va fi ușor. Tottenham au umilit Realul din Madrid anul trecut, poate anul ăsta vine rândul Barcelonei.

Nici PSV sau Inter nu sunt echipe ușor de abordat. Este o grupă destul de grea pentru Barcelona. Aici vor fi meciuri interesante de urmărit. Fiecare meci va fi interesant. Grupa B e la concurență directă cu grupa C deși cred că B rămâne cea mai interesantă grupă.

Grupa C, Neymar vs. Salah

PSG, Napoli, Liverpool și Crvena Zvezda (Steaua Roșie)

Spre deosebire de grupa B aici avem două vedete majore, Neymar și Mohammed Salah. Și Liverpool și PSG au un început foarte bun de sezon în campionatele lor interne. Evident meciurile dintre cele două vor fi de mare interes.

Cel puțin teoretic Liverpool și PSG ar trebui să se lupte pentru primul loc și să termine pe primele două poziții. Napoli ar putea arbitra lupta din cele două și apoi să termine pe 3 și să continue în Europa league.

Spre deosebire de comediantul din capitala Franței, Salah este fotbalist și deci Liverpool are prima șansă la primul loc. Evident Liverpool vin din postura de finalistă, ar trebui să își asigure primul loc.

Grupa D, Grupa de potroace

Lokomotiv Moskova, Porto, Schalke și Galatasaray corectie: Nimeni, Nimeni, Nimeni, Nimeni

Grupa asta nu ne interesează. Nici nu vreau să văd vreun meci din grupa asta. Numai echipe de mare valoare. Cred că nici pe Dracu nu-l interesează ce fac ăia. Din partea mea să își joace meciurile în FIFA sau să tragă la sorți rezultatul fiecărui meci.

Grupa E, Bayern și atât

Bayern, Benfica, Ajax, AEK Atena

În afară de Bayern nu este nimic în grupa asta. Ajax sunt un fel de Viitorul, fabrică de tinere talente cu diferența că Ajax sunt la alt nivel. Benfica nu face mare brânză nici în campionatul intern. AEK nu ne interesează. În loc de AEK se putea scrie Nimeni, ar fi fost totuna. Nu vrem să vedem meciuri din grupa asta. Să se uite fanii lor.

Grupa F, Manchester City și plictiseală maximă

Manchester City, Șahtior Donetsk, Lyon și Hoffenheim

Guardiola poate face meciuri-școală în grupa asta. Șahtior nu mai e demult ce a fost cândva. Lyon mai fac pe nebunii din când în când în campionat dar nu prea au echipă și Hoffenheim sunt o echipă de anonimi iluștrii.

Grupa G, Realul știrb versus Roma

Real Madrid, Roma, CSKA Moscova și Plzen

Realul din Madrid fără Ronaldo ar putea fi o echipă de bătut pentru AS Roma. După ce i-au eliminat anul trecut pe Barcelona, ar putea face niște meciuri interesante și anul ăsta. Oricum Roma și Real Madrid ar trebui să termine pe primele poziții. Ceilalți doi din grupă nu sunt amuzanți.

Grupa H, Ronaldo cel ciung față în față cu prăbușirea

Juventus, Man United, Valencia, Young Boys

Teoretic Ronaldo ar trebui să fie atracția grupei dar mai nou omul își dă cu stângul în dreptul la Juventus. Ți-e și milă să scrii despre el. Ce să scrii că a ajuns bătrân și fără dinți în gură și el continuă să se dea la fete tinere?

Se apucă să facă biciclete și se împiedică așa cum făcea când era la Manchester. Singur în fața porții își dă cu stângul în dreptul. Putem să aprindem lumânări și să-i cântăm prohodul. Fost-ai lele cât ai fost. Noroc că mai sunt alți jucători la Juventus care rezolvă când își dă vedeta cu stângul în dreptul.

Marele rival al lui Juventus în grupa asta ar trebui să fie Manchester United. Echipa lui Mourinho însă nu mai reușește să bată pe nimeni. Nu au apărare, nu au atac. Ți-e și milă când te uiți la ei. Ar trebui să își schimbe numele în Prăbușirea Divided.

Valencia și ei au început foarte prost campionatul. Cu ăștia poate să facă spectacol și CR0 (CR zero). Juve ar trebui să se impună ușor din grupa asta chiar și cu un Ronaldo terminat. Cel mai interesant va fi de văzut cât de repede va fi demis Mourinho. Dacă mai prinde meciuri în Liga Campionilor și dacă prinde, câte prinde.

Favoritele și în acest an, Liverpool, Juventus, Real Madrid, Barcelona și Manchester City. Echipa de comedianți din Paris nu poate intra între favoriți. Când ai un clovn ca și Neymar care se plânge la fiecare atingere că o făcut bubu nu poți să ai pretenții.

Primele meciuri se vor juca Marți 18 Septembrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.