Hagi vrea tenis în grupele Ligii Campionilor

0
5

După ce a pierdut la scor de tenis Viitorul lui Hagi a reușit să câștige acasă cu scorul de 2-1 care nu a fost suficient pentru o calificare mai departe în Europa League.

Ar fi fost lipsă de bun simț

De ce să te califici după ce ai luat 6 goluri? Dacă Gent îți dă 6 alții câte îți dau? Ce să faci în grupele Europa League să îți iei ca hoții de cai căruțe de goluri? Are vreun sens? E adevărat că golul e esența și sufletul fotbalului dar golurile la kilogram nu sunt interesante. Golurile care chiar contează sunt cele de calitate.

Nu poți să spui că ai încasat goluri de calitate când ai încasat 6 și defensiva ta nu a existat. Crezi ca Barcelona ar veni la Constanța să joace cu titularii? Poate cu titularii sub 21 de ani. Nu are rost să ne gândim la nici o echipă de top din Liga Campionilor, știm cu toții ce s-ar întâmpla. Și să nu uităm că Hagi e tot ce are mai bun fotbalul românesc la momentul actual.

Suflet mare, talent mare dar o gură crâncen de proastă

Cam asta e povestea lui Gheorghe Hagi. Gheorghiță al nostru e talent, e foarte inimos dar când deschide gura e în topul comediilor din fotbalul românesc. Nenea Gică Hagi ar trebui să învețe să trăncănească mai puțin și să-și mai țină gura proastă acasă.

O înfrângere necesară pentru Hagi

După această înfrângere l-am auzit pe Hagi recunoscând că ”nu suntem competitivi în Europa”. E posibil să se fi trezit puțin. Acesta este cel mai important lucru pentru Hagi, trezirea la realitate. Visele și basmele sunt pentru copii de altă vârstă.

România nu are ce căuta în Europa momentan

După ce s-a întâmplat la Craiova putem spune fără greșeală că suntem niște sălbatici. Pedepsele pentru Craiova ar trebui să fie drastice. UEFA are o foarte mare problemă pentru faptul că nu s-a oprit meciul și să fie dată victoria ungurilor la masa verde. Nu se poate permite ca niște sălbatici să ajungă mai departe în orice competiție europeană.

Nici Dan Petrescu nu e mai breaz

Dan Petrescu s-a trezit și el deștept. Evident, asta e pentru că CFR, echipa antrenată de el este accidental campioana României. Bineînțeles că ar vrea să meargă cu mizeria lui de echipă pe undeva prin Europa. Dar la fotbalul care îl joacă și lui și jucătorilor lui ar trebui să le fie interzis să atingă o minge de fotbal. Greșesc, ar trebui să le fie interzis să vadă o minge de fotbal. Fotbalul jucat de ei nu are nici un fel de legătură cu Europa.

Becali confirmă

Dacă ne mai uităm și la demisia lui Andone și la declarații vedem în ce lume de sălbatici trăim. Pentru prima dată un antrenor a spus pe față că Becali antrenează la FCSB. Asta după o înfrângere la un scor care a permis echipei lui Becali să treacă mai departe.

Când tragem linie Dumnezeu cu mila

Viitorul a luat scor de tenis de la Gent, Craiova a trecut la penalty de Honved și a făcut o adevărată demonstrație de huliganism, FCSB a pierdut acasă după un 3-0 în deplasare, CFR a câștigat cu jocul lor crâncen de urât. Să nu uităm că Deac merita un roșu în acea partidă.

Ăsta e fotbalul românesc. Ce să căutăm noi în grupele Ligii Campionilor? Să îi facem nostalgici pe englezi după huliganii lor? Nu cred că le e dor de ei. Să ne încarce spaniolii cu goluri? Nu cred că i-ar încânta. Cel mai probabil ar veni cu echipa a doua, sau cu puștii la noi. Hai să ne trezim la realitate. Când vom merita vom fi în Liga Campionilor. Până atunci să stăm cuminți în banca noastră.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.