Acasă Handbal Gyori Audi Eto a furat din nou Liga Campionilor la handbal

Gyori Audi Eto a furat din nou Liga Campionilor la handbal

0
Gyori Audi Eto a furat din nou Liga Campionilor la handbal

După ce au fost ajutate masiv de arbitre, jucătoarele echipe din Ungaria, Gyori Audi Eto a reușit să câștige la limită finala Ligii Campionilor disputată împotriva echipei Rostov Don, furată rău de arbitrele partidei.

Hoția și arbitrajul merg mână în mână

Primele 6 goluri până la 3-3, arbitraj corect, totul normal. După care își intră în mână arbitrele, 7m inventat pentru Gyor, corner neacordat pentru Rostov. Trecere prin semicerc minge la Gyor. Orice, dar absolut orice motiv găseau, arbitrele dădeau mingea la gyor. Cu toate acestea Rostov conducea 9-7.

La 10-10 atacă Gyor. Intră jucătoare în verde în adversară. Ghici ce? 7 metri și 2 minute eliminare? Mesajul era clar. Dați-vă la o parte sau vă dăm noi dacă nu vă dați de bună voie. Acceași fază la Gyor era 7 metri, la Rostov-Don era fault în atac. Pentru că Final 4 se dispută de ani buni in Ungaria și se va mai disputa multe sute de ani acolo ca să câștige cine a cumpărat acest trofeu cu bani puțini pentru Liga Campionilor la handbal feminin e ieftină ca braga.

Și spectacolul a continuat din partea arbitrelor care au luat jocul pe cont propriu. Gyor ia mingea cu fault de la Rostov și marchează. Arbitrele, vezi Doamne, nu au văzut. Buni sunt banii maghiari si la arbitre si la federație. Să le meargă doba la toți și să-și cumpere medicamente de toți. Un fault ca și cel făcut de Gyor pentru a recupera mingea pentru golul 14, eliminare de două minute pentru Rostov.

Cum era piesa aia, ”Hoția trebuie să continue”?

Spectacol mizerabil făcut de ungurii care au cumpărat Liga Campionilor la handbal feminin. Să vă fie rușine și să nu vă ajungă banii furați pentru medicamente.  Credeam că după ce le-au pus confortabil pe Gyor în față se vor potoli arbitrele dar nu au făcut asta.

Au dat 2 minute la Anmorim după ce aceasta a faultat-o clar pe Vyakhireva, mai apoi însă au revenit la reluare video să se pună de acord că îi dau eliminare. Deci se căuta orice motiv ca să nu se penalizeze Gyor.  Gyhorencele însă au jucat violent și au abuzat de arbitrajul hoaverelor lor care le ajutau și luptau cot la cot cu ele deși aveau fluierul în gură și nu le stătea bine.

Urmarea? Au reuși să încaseze un cartonaș albastru pentru Groot. Dar mai apoi imediat au compensat, au dat fault în atac pentru absolut nimic. Mingea la Gyor pentru că ele trebuie să câștige oricât de urât și de dur joacă. Apoi gol din pași Hansen. Nici o problemă, handicapatele validează.

CSM București investește degeaba

Acuma vrem să știm și noi pentru ce investește CSM București. Nu de alta dar dacă trofeul e cumpărat deja, ce rost are să mai investești bani, să te antrenezi și să faci toate eforturile? Așa hoție nu am mai văzut în viața mea.

Astăzi arbitrele le-au dat jucătoarelor de la Gyor tot avantajul de pe tabelă. Absolut nimic nu au avut în plus Gyor față de Rostov. NIMIC, chiar nimic. Dacă fazele jucate în favoarea Gyorului ar fi fost judecate corect, Rostov ar fi bătut la o diferență confortabilă.

Da CSM a câștigat o dată la Budapesta printr-o minune cosmică. NU îmi dau seama cum de au dat arbitrele acel 7 metri corect la ultima fază în acea partidă. Probabil au aflat la pauză că momentan nu sunt toți banii în conturile lor și au mai scăpat câte o fază. Sau pur și simplu au avut o mustrare de conștiință. Deși nu mă aștept la conștiință de la persoane care participă la asemenea hoții.

Investim degeaba și noi

Și fanii, și patronii și jucătoarele. Final 4-ul în orice competiție trebuie să se joace în fiecare an în altă locație. Ar fi recomandat ca după ce s-a jucat într-o țară timp de 4-8 sau chiar 10 ani să nu se mai poată juca din nou în aceeași țară. Doar așa ar putea crește popularitatea unui sport. Altfel handbalul va rămâne un sport de nișă.

Aceeași poveste și la nivel de echipe naționale. Și în finala feminină dintre Franța și Rusia tot așa s-a mers pe mâna hoților. Rusia a fost furată ca în codru. Dacă tot sunt cumpărate trofeele ar putea să ne spună dinainte că e film și că nu ne dau spoilere. Și ar putea să facă o regie mai interesantă.

Ce ar putea să facă CSM București maxim ar fi să ajungă în finală. Acolo ai dreptul să ajungi pe merit dar trebuie investiții și multă muncă și nu cred că merită să fii fraierul șef.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.