Fotbaliștii europeni cu 4 capuri au dat chix

0
257

Majoritatea echipelor implicate în Liga Campionilor au făcut meciuri foarte proaste în campionatele interne. Bayern a pierdut la fundul gol 3-0, Real a pierdut cu 1-0, Barcelona a scos un egal chinuit iar Liverpool și City au făcut un meci de toată jena.

Românii e nașpa, strănii e jmekeri

Cred că vă amintiți cum toată lumea critica fotbalul românesc că vai ce nașpa e că ăia cu 4 capuri și 8 picioare din vest joacă din 3 în trei zile și fac și spectacol. Ei uite ca nu mai fac spectacol. Joacă la trei zile dar o fac precum niște morți. Termenul corect este zombie.

De obicei vesticii au și acces la substanțe care îmbunătățesc performanța și sunt permise de regulament dar alea sunt scumpe. Sunt și din alea ieftine dar alea-s ca să faci eroi ca și Hâldan. Știm tot felul de scandaluri și povești cu acești Feți Frumoși din vest.

Să nu uităm că pentru a da în sportivii din est, vesticii au fost nevoiți să schimbe regulamentul și să adauge o substanță nouă pe lista substanțelor interzise. Și acea substanță nu s-a dovedit niciodată că ajută în vreun fel performanțele sportive. Au pus aspirina pe lista substanțelor interzise.

Acuma nu mai fac performanță nici cu droguri. Să fie de vină comfortul vieții bune? Nu mai merge lumea pe jos nici până la colțul blocului să ducă gunoiul. Stăm toată ziua pe telefon și am ajuns să și gândim cu telefonul. Credem tot ce citim pe internet.

Realul din șanț

Realul din Madrid era măreața echipă care a reușit să câștige trei trofee consecutive de Liga Campionilor. S-a trezit un deștept pe acolo că nu mai au nevoie de Ronaldo că e bătrân. E adevărat că Ronaldo e bătrân și cam dă rateuri. Dar dacă scapi de el îți trebuie altceva în loc.

După ce au scăpat de el s-au trezit toți proștii de la Real, mari fotbaliști. Toți dădeau la poartă, toți atacau. Benzema picior de lemn s-a crezut atacant, Kroos și-a scris pe tricou fotbalist și Bale a trecut la creație. Mari fotbaliști pe care-i bat măr rușii și codașii Spaniei. Barcelona le dorește mult succes.

Până la urmă au venit rușii în Liga Campionilor și codașii Spaniei și le-au scos beșinile din cap. Lopetegui are și el un merit aici. A reușit să fie șeful haosului din Madrid. Evident că după ce se va împuți treaba va pleca de bună voie sau nu.

Bayern la gunoi

Mărețul Bayern nu a pierdut nici un Ronaldo dar au obosit. Greu să faci un egal de rahat în Liga Campionilor și apoi să joci și în campionat. Îi doare sufletul după atâta fotbal. Au crampe și febră musculara la inimă. Că doar așa se lăudau că joacă fotbal cu inima. De acolo vine puterea. Uite ce a venit, o roabă de înfrângeri. Au riscat cu un antrenor tânăr, fără mari realizări și nu le-a ieșit. Asta e, îl aduc iarăși pe moșulică Heynckes și intre timp mai pregătesc o fisă. Poate poate pe sezonul viitor găsesc și ei un antrenor decent. Până atunci Bayern merge cu avariile aprinse, ‘încet băieți, ca avem avarie’.

Barcelona și Messi nu o mai găsesc pe Luminița

Nici Barcelona nu stă grozav. Au ajuns la 4 meciuri fără victorie în campionat. Messi scârțâie din greu, dar încă reușește sa mai dea goluri. Au adus fotbaliști cu greutate care nu reușesc să facă nimic. O variantă ar fi să scape de Messi, dar probabil ar ajunge mai rău decât Realul din Madrid, asa că mai trag de el 2-3 ani.

Ca să scapi de un jucător care era omul echipă îți trebuie antrenor. Nu mai merge să pui maseurul să antreneze că echipa joacă singură. Îți trebuie cap și în capul ăla trebuie să fie ceva. Ăștia cu tărâțe în loc de creier nu mai pot antrena.

Lasă că e bine, Sevilla pe primul loc, Barcelona pe doi, Atletico Madrid pe trei și Real pe 4. Aștept să văd o luptă strânsă între Atletico și Sevilla. Poate sezonul viitor Real și Barca se salvează în extremis de la retrogradare.

Liverpool și City meci de leagăn

Așa meci plictisitor și slab nu am mai văzut demult. Fără ocazii mari de poartă, fără faze interesante. Efectiv nu s-a întâmplat nimic la englezii ăia. Portarii nici măcar nu au apucat să se pregătească de vreun șut pentru că nu a fost nici unul.

Mai rău de atât, chiar și când au avut un penalty l-au ratat. Au trimis o minge pe orbită. Poate reușește Musk să trimită turistul ăla în spațiu și găsește ăla mingea și o aduce înapoi. E foarte important că după acel penalty nu a fost rănit nici un spectator.

Dacă fotbalul merge tot așa o să avem tot mai puține de văzut. Totuși ca să se vândă fotbalul ar putea să pună niște profesioniști de stand-up comedy în loc de comentatori să facă un pic de caterincă. Altfel plictiseala va fi mare. Moare Messi și Ronaldo și nu se mai nasc alți fotbaliști.

Urmează meciurile naționalelor din competiția aia, Mizeria Națiunilor sau cum îi zice. Va fi senzațional. Plictiseală cât cuprinde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.