Englezii sunt doar niște frustrați încrezuți

0
90

Echipa de fotbal U21 a Angliei nu a reușit să își păstreze calmul și respectul de sine după înfrângerea cu România. Au început cu declarații belicoase care arată că ei trăiesc pe altă planetă.

După două înfrângeri tot ei sunt cei mai buni

Declarațiile lor vine de la o echipă a Angliei care trăiește în altă dimensiune. Conform antrenorului lor, echipa Angliei e cea mai bună de la acest Campionat European sub 21 de ani. Ei trebuiau să câștige trofeul. Mai mult decât asta el spune că ei au fost singura echipă de pe teren și trebuia să câștige.

Cred că mi-a scăpat mie ceva din jocul de fotbal și se dau goluri din burtă la finalul partidei pentru impresia artistică. E adevărat că Anglia avut minute de dominare în care cred că toți fanii tricolori au fost puțin îngrijorați. Dar la final fotbalul se joacă pe goluri și noi am dat 4 iar ei doar două.

Lipsă totală de respect

Selecționerul Angliei Sub 21 de ani a început cu declarațiile belicoase încă dinaintea partidei. A spus că noi probabil ne vom mulțumi și cu un egal. Eu nu cred că cineva când joacă orice joc, chiar dacă e vorba de table, cruce sau orice alt joc, merge cu ideea de a face egal.

Totuși ei sunt englezi ei își permit să ne facă rupți în cur pe față. Să vii să spui că noi ne vom mulțumi cu un egal. Și să faci asta într-o declarație oficială e o lipsă absolut totală de respect. Karma însă i-a predat o lecție de viață foarte valoroasă. Sperăm că selecționerul Angliei de tineret o va asimila cu bine.

Au câștigat la afaceri, nu la fotbal

Vorbind dintr-un punct de vedere mai economic, ei au câștigat pentru că au primit 4 goluri și noi doar 4. Cine a încasat mai mult? Ei, evident. Dacă era vorba de afaceri ar fi câștigat, ar fi fost o afacere bună. Dar aici a fost un meci de fotbal. Și la fotbal noi am câștigat.

A deschis gura și gafeurul șef

Henderson, portarul Angliei sub 21 de ani, s-a trezit și el mare deștept. După ce a luat un gol de cascadorii râsului, cu o minge scăpată printre degete și printre picioare, vine și dă din gură. Zice tăntălăul că echipa lor trebuia să câștige, că meritau, că nebunii. Bă tataie, io dacă luam un gol din ăla aș fi fugit unde vedeam cu ochii.

Aș fi tăiat o brazdă de gazon și aș fi stat acolo să nu mă vadă nimeni. Și aș fi ieșit de acolo doar după ce toată lumea ar fi plecat de la stadion. Nu poți să faci o gafă majoră și să mai vii apoi să dai din gură că tu de fapt ai fost cel mai bun. Și mingea aia printre mâini ce a fost? O dovadă că tu ești cel mai bun? Omul care speră să îi ia locul lui De Gea la Manchester United a demonstrat însă că rușinea nu există pentru el.

Nici fanii englezi nu se lasă

Conform fanilor englezi, dacă ar fi fost în teren din primul minut Foden, atunci ei ar fi câștigat. Cam asta e cea mai simplă scuză când pierzi. Dacă și cu parcă. Nici nu îți trebuie creier pentru astfel de scuză stupidă. E ce mai simplă.

Și noi putem să spunem că dacă băga Becali niște rugăciuni la muntele Athos, nu lua nici un gol România dar ar fi dat 6-7. Sau cineva ar putea spune că dacă paria el că nu pierde Anglia la 4 goluri bătea România la 3 că el tot timpul pierde când pariază. Toate cele 3 variante sunt fix la fel de valide și stupide.

Concluzia: Noi am câștigat ei au pierdut

Tot ce va rămâne după această partidă e rezultatul. Noi am câștigat și nu oricum. Am făcut golaveraj cu ei. Avem un golaveraj care ne dă speranțe chiar și dacă am suferi o înfrângere la limită cu Franța. Suntem 90% calificați în semifinale și Anglia nu ne poate lua asta.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.