Acasă Fotbal Anglia Două echipe din Anglia și un joc de rahat

Două echipe din Anglia și un joc de rahat

0
Două echipe din Anglia și un joc de rahat

Te așteptai la un meci glorios? Credeai ca o sa vezi spectacol? Vise taică, vise. Pot totuși să te informez că ai luat țeapă. Mai bine dormeai.

O roabă de gafe, un penalty de rahat și nimic

Prima repriză a fost o plictiseală maximă. Liverpool a primit un penalty transformat de Salah și apoi a început să temporizeze. Adică din minutul 2 Liverpool trăgeau de timp. Spectacolul a venit însă de la Tottenham care nu reușeau să lege două pase sau pasau direct în out.

A mai venit și clovnul Son care scapă cu un adversar spre poartă și alege să dea cu mingea în el. S-o fi gândit că o să se dea la o parte. Nu-i vorbă că nici ceilalți clovni nu au venit să îl ajute. A mai scăpat o dată pe poartă și la un secol după fază s-a trezit tușierul din picoteală și a ridicat fanionul, offside. Să moară vaca ta că a fost offside. L-ai văzut în vis.

Liverpool zero, arbitrii zero

Arbitrajul a mai comis-o de câteva ori. Trebuiau să fie două galbene pentru Liverpool, nu s-au dat. Ce poți să zici, sunt din Slovenia. În Slovenia sportul rege e snowboard-ul. Dar nu arbitrajul a decis scorul ci echipa gafă a lui Tottenham care nu știa să paseze decât cu Lloris. N-am înțeles care era faza cu pasele alea repetate la portar cu trei fundași în interiorul careului. Dar nu mi-e rușine nici cu Liverpool. Nu au reușit nici o intercepție la fazele alea. Nu că ar fi fost interesați, singurul lor interes era săvadă cum se învârte ceasul.

Nimic nou pe Wanda Metropolitano

Repriza a doua nu a adus nimic nou. Echipele au continuat același joc lipsit de strălucire. Tottenham a reușit însă să se mai apropie de poarta cormoranilor dar tot cei de la Liverpool au reuși să mai marcheze o dată. O finală de la țară.

Acuma am auzit și duma aia că în finale echipele se închid, că nu riscă și alte dume bune de spus la copii mici seara să adoarmă. Băi, băiatule, băi, fii serios. În primul rând că Tottenham din minutul 2 erau conduși ce naiba să aperi la 0-1? Ej nebun?

Alții au jucat fotbal și în finale

Să ne amintim câteva finale frumoase? Păi cred că oricare în afară de asta au fost mai OK. Probabil e comparabilă cu finala dintre Juventus și AC Milan. Măcar acolo însă nu dădea nimeni cu mingea în out cum au făcut Tottenham care nu știu să dea o pasă. Ăia erau profesioniști, ăștia au fost niște amatori, dom’le, ce să ceri de la ei. De unde nu este nici Dumnezeu nu cere, vai de steaua lor.

Fotbalul în seara asta a jucat la fără frecvență.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.