Cristiano Ronaldo, un muritor de rând în prima etapă

1
1629

Juventus a câștigat la limită, chinuit și tras de păr. Scor 3-2 într-un meci pe care trebuia să îl câștige la o diferență mare de goluri. Sumele de transfer cheltuite de Juventus și numele mari aduse de Juventus față de ce și-au permis amărâții de la Chievo fac ca aceste așteptări să fie îndreptățite.

Allegri e o parașută de antrenor

Allegri a început partida cu Ronaldo vârf împins, o poziție în care doar un cretin l-ar pune pe Ronaldo. Allegri are nevoie de un control la tomberon că aia e capul lui, un tomberon. Din tomberon a scos gunoiul de strategie cu care a început această partidă.

Cu toate astea în primele 10 minute gunoiul lui de strategie părea o chestie mișto. Dar cum se spune ”Doar prima impresie înșală”. După 10 minute îți dai seama care e realitatea. Așa a fost și la Juventus. În primele 10 minute Chievo era în corzi și cu gol primit. Dar săracii din Verona s-au trezit și au început să demonstreze că jucătorii lui Juve sunt oameni de rând și ei ca toți ceilalți.

Debandada de la Juventus

La Juventus cine are mingea trage la poartă când și cum vrea. Nu este nici un dram de disciplină. Asta l-a dezavantajat pe Ronaldo. Pentru că uneori era în poziție bună și panaramele de la Juve trăgeau în blocaj sau pe lângă. De ce să dea gol un coleg când poți să ratezi tu?

Acuma e adevărat că de la Ronaldo te aștepți să marcheze și dacă îl bagi fundaș. Se pare că știe doar în stânga. Allegri nu prea înțelege multe. El trebuie să facă ordine acolo. Nu driblezi tu când vrei, nu tragi tu la poartă când vrei. Așa poate să cumpere 22 de Messi și Ronaldo că tot nu o să câștige nimic.

Ronaldo s-a zbătut inutil

Cristiano a încercat când a avut mingea dar nu a avut-o atât de mult cum era obișnuit la Real. Tocmai de aia a fost nevoit să încerce și pe cont propriu. A driblat doi fundași și a tras frumos. În tot meciul a mai avut trei șuturi și o lovitură de cap. Cam puțin pentru CR7. A dat de fiecare dată din prima, ușor precipitat.

Una peste alta jocul lui a părut banal. Dacă nu mai este în centru atenției și nu e servit pe tavă e mai greu. Va trebui să se adapteze. E cam devreme să îi cântăm prohodul. Chiar dacă nu a marcat a jucat decent astăzi, driblingurile și șuturile le-a avut la el.

Etapa viitoare, momentul adevărului

Juventus va avea meci greu etapa viitoare cu Lazio. Dacă Juventus va juca așa cum au făcut-o cu Chievo o să își ia o roabă de goluri. Ciro Immobile a demonstrat în această seară cum poți dribla 3 atacanți și apoi să dai gol. Nu poți să joci în fiecare zi barbut pe teren și să speri că o vrea Domnu’ să câștigi și azi.

Comentarii cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.