Cine suntem?

O echipă de 2 tineri, pasionați de mai multe sporturi. Urmărirm, citim apoi comentăm, scriem despre ce vedem interesant. In primul rand, 90% din ce scriem intră la categoria pamflet, haz de necaz sau cum mai vreți să ii ziceți. Avem rare momente în care scriem mai serios dar mai răruț ca e mai drăguț. Nu ne abținem din a critica pe oricine, indiferent de nume, palmares sau valoare. Dacă azi jucătorul X-ulescu nu a jucat nimic, asta o sa scriem, ‘X-ulescu a fost praf pulbere fina’. Cu riscul de a fi numiți fani ai altor echipe, jucători, ne asumăm. (Fanii Ronaldo ne spun că suntem barcelonezi, fanii Messi ne spun că avem CR0 pe piept)

Nu menajam pe nimeni, nici măcar pe criterii de naționalitate. Deci dacă apare o jucătoare românca cu 2-3 realizări în 2 zile și apoi o face de oaie, o să spunem ca a făcut-o de oaie și în ziua respectivă a fost de rahat. (Faptul că ai avut rezultate bune 2-3 săptămâni în tenis nu iți dă dreptul de a face mare dramă că ai suferit o accidentare și vai de mine cât ghinion, nici măcar dacă ai fi jucat bine 17 ani din 30 ca și Messi, de exemplu)

Pe cât se poate încercăm să fim și amuzanți astfel încât dacă nu te omori cu sportul poți să citești chestiile noastre pentru amuzamentul tău. Uneori o să și explicăm chestii despre sport dar numai atât cât ne ajută și pe noi bostanul. Că nu suntem cei mai deștepți de pe planetă.

Avem ani de experiență în pariuri și din când în când jucăm pentru distracție. Încercăm să mai dăm câte un pont și aici când lucrurile ni se par foarte clare înainte de meci.

Noi sperăm să îți placă ce facem noi și să ne urmărești în continuare. Dacă nu îți place îți dorim numai bine și distracție să ai pe alte site-uri care scriu cum îți place ție. O zi faină.