CFR – FCSB 1-1, meci plictisitor cu rezultat previzibil

0
242

CFR echipa care a fost învinsă de niște amatori a terminat la egalitate 1-1 acasă cu FCSB, care a devenit și ea o echipă de amatori. Când nu bați pămpălăii de la CFR nu poți să mai fii considerat un profesionist serios.

Durități la începutul partidei

Nu se știe ce au avut cele două echipe de împărțit. Le-or fi rămas datorii din sezonul trecut. Cert este că și-au dat la gioale serios în debutul partidei. Așa s-a ajuns la 3 galbene pentru fiecare echipă în prima repriză.

Puteau fi și mai multe dar arbitrul partidei a fost cam indulgent. Spiritele nărăvașe puteau fi ucise din fașă cu câte un roșu de fiecare parte. Să vezi cum se potoleau căluții nărăvași. Că fotbal nu au jucat. FCSB s-a complăcut în țurca celor de la CFR.

Golul FCSB-ului, o greșeală de copii copaci

Omrani, cel mai prost jucător de la CFR, omul care nu nimerește poarta nici din juma de metru a contribuit decisiv la golul FCSB-ului. A dat o pasă înapoi la Lang care a vrut să întoarcă la portar elegant cu pieptul. E reușit să întoarcă doar până la Coman care a marcat.

Acuma și Arlauskis a așteptat să vină mingea la el. Dacă făcea și Bălgrădean așa ar fi marcat lejer CFR-ul vreo 4 goluri în prima repriză. Apărarea FCSB-ului a greșit grav de mai multe ori dar Bălgrădean a ieșit în marginea careului și și-a salvat echipa.

Omrani cel dorit în urmă cu ceva vreme de Becali și propus chiar pentru naturalizare pentru naționala României, împreună cu Lang și Arlauskis sunt vinovați pentru golul reușit de Coman.

CFR mai bună decât FCSB

În această seară CFR a avut ocaziile mai mari. Puteau marca mai multe goluri în special prin Djokovic care a avut execuții bune. În fața lui însă a fost cel mai bun om al FCSB-ului în această seară, Bălgrădean. Nu am înțeles deloc de ce nu l-a băgat Dică pe Rusescu.

Tractorul, Gnohere a fost complet absent în fața porții. Mai bine îl cumpără Becali pe Benzema. Măcar când îl vinzi pe olx iei mai mult pe el. Atacul FCSB-ului a fost cam steril și ar fi mai suculent cu Benzină acolo.

Nu-i vorbă că nici Țucudean nu a fost mare șmecherie. Aparențele la CFR însă au fost salvate de Djokovic. În rest Omrani e cel mai penibil jucător din Liga I. Ar trebui să îi fie interzis prin lege să mai joace fotbal chiar și pe maidan.

Un rezultat previzibil

Evident CFR a marcat în repriza a doua și s-a terminat 1-1 așa cum s-a terminat și în ultimele 4 partide dintre cele două echipe. Este cel de al 5-lea 1-1. Deja sună a blat meciul ăsta. Cum naiba să faci 1-1 de 5 ori consecutiv? Nu ar putea să își aleagă și ei alt scor?

Măcar să facă și un pic de spectacol, să vedem și noi ceva.  Nu am văzut nimic. Două echipe încrâncenate și cam atât. De data asta au schimbat și a marcat FCSB prima față de alte dăți când marca CFR prima. Dar totuși dacă fac blaturi să le facă spectaculoase.

Una peste alta FCSB-ului convine cel mai mult acest egal care îi menține pe prima poziție în timp ce CFR-ul ocupă doar poziția a 5-a în clasamanet după acest meci.  Urmează meciuri relative ușoare pentru ambele echipe. FCSB are acasă cu Călărași iar CFR-ul are deplasare la Hermannstadt. Rămâne ca de obicei să vedem cine greșește în fața echipelor mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.