Cehia învinge Macedonia în 10 minute

0
28
Tomas Mrkva during the EHF EURO Croatia 2018 - Main round - Group 2 - FYR Macedonia vs Czech Republic in Varazdin Arena, Varazdin, Croatia, 23.1.2018, Mandatory Credit © HRS / Nebojsa Tejic

Cehia a fost condusă și dominată total. Până în minutul 50 Macedonia a condus cu minim 3 goluri. După minutul 50 Cehia a revenit și câștigat totul.

Povestea unei înfrângeri dureroase

Meciul a început bine pentru macedoneni în ciuda faptului că jucau fără cel mai bun jucător al lor, Kiril Lazarov. S-au instalat la conducere și au stat acolo aproape tot meciul. Cehii nu au avut nici măcar speranțe să se apropie de macedoneni până în minutul 50.

În minutul 50 jocul mcedoniei a căzut. Cehii au profitat și au trecut în avantaj. Ultimele secunde au fost și mai dramatice. Cehia avea 25-24 și Macedonia avea atacul. Macedonenii s-au năpustit spre poarta adversă ai au marcat.

Cehii au protestat. Ei susțineau că golul a fost marcat după cele 60 de minute regulamentare. Drept urmare abitrii au folosit proba video. După ce au revăzut reluările au decis că golul nu este valabil dar au acordat lovitură de pedeapsă pentru Macedonia. Portarul cehilor însă a făcut un meci mare și a reușit să apere această lovitură.

Scorul final a rămas astfel Cehia 25 Macedonia 24.

Codașa muscă favorită

Slovenia a venit la Euro 2018 cu mari speranțe. Au o echipă bună și un antrenor pe măsură. Aventura lor la acest turneu final a fost însă una cu peripeții. La un moment dat au anunțat chiar că se gândesc serios să se retragă de la turneul final. În cele din urmă nu și-au pus în aplicare intențiile.

În această seară însă au arătat ca o echipă valoroasă. Au dominat Spania de la un capăt la altul al meciului și au câștigat de o manieră categorică. De altfel și jocul lor a fost unul de echipă mare. La un moment dat au condus Spania chiar și cu 8 goluri.

Au câștigat la final la o diferență de 5 goluri Slovenia 31 – 26 Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.