CANADIANCA Bianca Andreescu la prima finală de Grand Slam

0
134
Acesta este un pamflet. Va rugam sa il tratati cu maxima seriozitate.

E foarte important de reținut că cea care o va înfrunta pe Serena Williams in finală ESTE CANADIANCĂ, născută în Canada, cu pașaport Canadian și are părinți români. Dar NU ESTE Româncă.

Finala graselor misogine

Marile grase

Dacă zice cineva că Andreescu sau Serena nu sunt supraponderale mănâncă rahat. Andreescu cară o roabă de rahat după ea la fel ca Serena Williams. Și ambele promovează un stil de viață complet nesănătos. Ele promovează imaginea sportivului gras. Doar la fete se putea să câștige niște grase.

Dacă venea cineva cu rapoartele alea înălțime, greutate și procentaj de grăsime nu avea nici o șansă niciodată la băieți și nici nu va avea vreodată. Când se urcă ele două într-un lift de 8 persoane le atenționează robotul liftului că sunt mai mult de 8 persoane.

Cele mai mari misogine

Ambele sunt două mari misogine. Poți să fii femeie și să fii misogină? Da, poți, evident. Deși declarativ Serena e o mare feministă care luptă pentru femei de-a lungul carierei nu a făcut altceva decât să troleze femeile din circuit și să-și bată joc de ele.

Jocul misogin

În primul rând a practicat un joc asemănător bărbaților și a investit totul pentru a avea în plus față de celelalte jucătoare forța brută. Serena nu are nici un fel de tehnică. Are o rachetă orientată spre forță, cap foarte mare și mâner lung, rachetă de afro-americani. Nu ar fi normal să o aibă cea mai mare? A mai adăugat și un racordaj care e orientat tot spre forță. S-a mai îngrășat 100 de kile pe care le pune pe toate în lovituri și ia steroizi câți nu au văzut toți culturiștii la un loc.

Când joacă o femeie cu un bărbat de ce se plânge prima dată femeia? Că bărbatul are mai multă forță, nu? Are și mai multă viteză și e și mai tehnic dar primul aspect care o lovește pe femeie e diferența de forță. Fix asta face Serena vine și joacă împotriva femeilor ca un bărbat. Vine cu un fizic care nu are nimic feminin în el și promovează astfel de modele.

Andreescu îi calcă Serenei pe urme. Jocul Biancăi se bazează foarte mult pe lovituri în forță. Mai nimerește uneori și pe marginea terenului dar pentru ea ce contează cel mai mult e forța. Și are și ea 100 de kile care să le arunce în lovituri.

Atacuri la adresa femeilor

Atacurile Serenei asupra femeilor arbitri sau a altor jucătoare sunt nenumărate. Duelurile cu Maria Sharapova sunt cele mai cunoscute exemple dar nicidecum singurele. În ce privește arbitrii ținem minte când a amenințat cu moartea o arbitră de linie care surprinzător era femeie. S-a certat rău de tot cu Eva Asderakis, altă arbitră femeie. Și exemplele pot continua.

Să nu uităm cum a stricat victoria altei femei anul trecut în finala de la US Open. Dar a pozat imediat în mare feministă și apărătoare a drepturilor femeilor. Mare luptătoare împotriva privilegiilor bărbaților albi care mai nou au devenit cel mai rău lucru din lume și care ar face bine să dispară sau să trăiască fără vreo formă de drepturi.

Bianca o lingușitoare a Serenei

Multe femei din circuit au îngenuncheat la picioarele Serenei și ai devenit prietene bune. Mai pe românește au devenit preșul Serenei care o lingușesc fără rușine. Ele sunt exact genul de oameni fără coloană vertebrală care-și lingușesc șeful la birou pentru promovare.

De ce fac asta? Pentru ca Serena are putere, are putere politică. Știm cu toții că se dopează de ani de zile legal sub TUE (Therapeutical Use Exemption). Dacă nu știați înseamnă că ați trăit până acuma într-o peșteră.

Bianca Andreescu nu a făcut excepție și la finala din Canada când s-a retras Serena se lingușea pe lângă ea ca un cuțu vesel. Să vii în halul ăla pe lângă Serena și să stai pe lângă ea exact ca un câine e inimaginabil. Acolo s-a văzut moștenirea de lipsă coloană vertebrală tipică românilor.

O finală care mai bine nu ar mai fi

Din partea mea aș prefera să se dărâme stadionul, să se anuleze finala și să nu se mai acorde trofeul anul ăsta. E absolut nedrept ca două grase misogine să câștige un trofeu destinat sportivilor nu sportivilor obezi ci sportivilor adevărați. Rușine și celorlalte jucătoare care nu sunt în stare de mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.