Bianca Andreescu, urmașa Serenei Williams

0
80
Finala Toronto

Acesta este un pamflet, rugăm seriozitate maximă

Multe din calitățile Serenei se regăsesc deja la Bianca Andreescu. Are un cur gigant si coapse cât au unii băieți în talie. Și dacă mai și adăugăm că știe doar să dea tare ca o bezmetică avem profilul complet.

Modelul Serena Williams

Mică și grasă. O rachetă mare cu cap de 104 inch și mai lungă cu 1 inch decât normal ca să dea cu forța maximă. Dacă zic că forța lovurilor Serenei vine din rachetă o să îmi sară toți fraierii în cap că ”ej prost? Ai văzut cât îi Godzilla?” E mare dar e doar slană pură. Tanti e grasă și atât. Cum zicea Radu Banciu, e o hoașcă.

Toată forța ei vine din rachetă nu din brațul ei. Forța vine din braț când ai o rachetă cu cap mic cum folosea Pete Sampras și Federer la începutul carierei cu cap de 85 de inch. Chiar și o rachetă cu cap de 90 de inch cum rar mai găsești acum e o rachetă vintage de control care îți oferă multă precizie dar trebuie să vii tu cu forța de acasă. Pe racheta Serenei dacă pică o minge de la un metru zici că o picat din avion.

Grasa Canadei, Bianca Andreescu

Bianca Andreescu nu a luat lucrurile așa dramatic și nu a mers cu racheta până la 104 inch, stă cuminte la 100 inch. Asta o ajută să aibă mai multă precizie și să joace o idee mai decent decât Serena Williams. Spre deosebire de Serena Williams Bianca Andreescu dă tare și altundeva decât fix în mijlocul terenului.

Dar în afară de acest lucru nu sunt mari diferențe între cele două grase. Cred că dacă cântărim fundurile totuși Serena are un pic de avantaj. Bianca e încă o Serena junioară. Urmează să apeleze și ea la TUE pentru că atunci când ești grasă și cari după tine un cur de 55 de kile e cam greu să faci și sport.

Așadar drogurile și dopajele legale ar putea să o salveze și pe Bianca. După fiecare turneu fie e accidentată și lipsește câteva luni, fie se retrage cu atenție. Și pe la mijlocul turneelor se chinuie să stea în teren și să alerge că e greu cu un cur așa mare.

Viitor sumbru pentru versiunea ”românească” a Serenei

Ghinionul Biancăi e că deja Serena am cam stors tot ce era de stors din profilul ăsta de femeie care bate covoarele cu racheta de tenis. Toate jucătoarele au analizat-o pe Serena la maxim. Toți antrenorii au încercat mii de metode și deja s-au cam găsit soluții pentru grase care dau cât pot. E un moment cam nepotrivit să vii cu scheme vechi. Ai nevoie de proaste noi ca să-ți iasă.

Canada a mai avut-o pe Bouchard care era tot așa un geniu neînțeles. E adevărat că era o pițipoancă dar nici Bianca nu e vreo studentă la medicină. Diferența e doar că Bianca e mult mai urâtă. Mult mai urâtă, e Muma Pădurii pe lângă Bouchard. Și aici revenim cu asemănarea cu Serena Williams, sunt două urâte, care tot ce pot face cu aspectul lor fizic e să sperie copii mici și adversarele speriate de bombe.

Pentru a mia oară, Bianca Andreescu nu e româncă

Bianca Andreescu joacă sub steagul Canadei, ce e așa de greu de priceput. S-a născut în Canada, are cetățenie Canadiană și este Canadiancă. Doar părinții ei sunt români și poartă nume românesc. Deci rahatul ăsta cu ”Bianca noastră” e ca și cum am zice ”Hamilton al nostru” că cică undeva cândva pe la a mia generație ar fi avut ceva strămoși Daci.

Cel mai trist lucru e faptul că româncele noastre nu prea sunt apreciate în măsura în care se dau în vânt toți neofiții după Bianca Andreescu. Vai ce minune această româncă a noastră care nu e româncă. Dar o facem noi româncă nu e nici un fel de problemă.

Ca să merg și mai departe sunt tăntălăi care au o problemă cu Halep și au dezvoltat antipatii pentru românca noastră adevărată. Au ajuns să spună că Halep nu e româncă și că Bianca Andreescu e mai româncă decât Halep. Mdap, cum zicea Tudor Gheorghe, ”Au înebunit salcâmii”.

Și ca să citez alt clasic român în viață. ”Hai, ura și la gară” (Radu Banciu). Marș în cușca voastră cu românca voastră care de fapt e Canadiancă get-beget.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.