BC CSU Sibiu rămâne neînvinsă pe teren propriu

0
59

Într-un meci contând pentru etapa a 16 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu a învins pe BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 79-71 (19-18, 20-27, 20-7, 20-19). În tur piteșteniii s-au impus cu 84-83.

Într-o sală arhiplină, sibienii au început în forță meciul, înscriind repede două coșuri de trei puncte. Piteștenii au recuperat treptat reușind un final de prim sfert bun continuat cu un sfert doi excelent în care au dominat la toate aspectele pe fondul greșelilor gazdelor care s-au relaxat prematur. Astfel, oaspeții au intrat la vestiare cu un avantaj de șase puncte conducând cu 39-45.

Cunoscuți în general pentru un sfert trei mai slab, sibienii au revenit mai deciși de la vestiare reușind un parțial incredibil de 15-0, prin jocul foarte bun al lui Tyler Laser, Monyea Pratt și Mirel Dragoste, sibieni încheiând sfertul trei cu un  20-7 de excepție.

Sfertul al patrulea a fost mult mai echilibrat, sibienii forțând în atac doar când oaspeții reveneau periculos pe tabela de marcaj, ceea ce le-a permis gazdelor ca pe fnal să facă și spectacol apelând la slamdunkuri și aeriene.

De la gazde s-au remarcat Laser- 20 puncte, Pratt- 15 puncte și Palicuc 12 puncte, în timp ce de la oaspeți au ieșt în evidență Tropue-17 puncte, Kostoski și Agafonov cu câte 14 puncte.

Etapa următoare BC CSU Sibiu va întâlni în deplasare nou promovata Timba Timișoara, în timp ce piteștenii vor fi gazde pentru ultima clasată Dinamo București.

În această etapă s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

Dinamo București- Timba Timișoara 70-108

Târgu Mureș- Universitatea Cluj 62-101

CSM Oradea – Phoenix Galați 86-71

Etapa se va încheia duminică cu meciul BC Steaua București- SCM Craiova

În clasamentul ligii naționale conduce U BT Cluj Napoca cu 29 de puncte urmată de BC CSU Sibiu cu 28 de puncte și de CSM CSU Oradea cu 27 de puncte.

Comentarii cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.