Arbitrele Gyor-ului au măcelărit Râmnicu Vâlcea

0
82

Meci foarte slab în Liga Campionilor la fete, între Gyor și Râmnicu Vâlcea. Gyorul a câștigat absolut nemeritat cu scorul de 29-20. Meritul pentru victoria Gyor-ului revine 100% arbitrajului.

Jucăm bine până își intră arbitrele în rol

Râmnicu Vâlcea a început bine, a și condus cu 3-1. A revenit Gyor și a egalat. La 5-5 Râmnicu Vâlcea putea să treacă din nou în față. A fost o ratare normală. După aceea văzând că Gyorul se cam chinuie și-au intrat arbitrele în rol și au dat eliminare la orice la echipa din România. Orice fault minuscul se termina cu suspendare.

Exact aceeași infracțiune făcută de Gyor nu însemna suspendare. Au fost două regulamente complet diferite. Mai aveam și un comentator pe lângă handbal, la Gigi Sport, care zicea că arbitrele decid bine. Exact pentru același infracțiuni la Gyor nu era nimic, la Vâlcea era eliminare. Și asta era corect după el.

Unguroaicele de la Gyor nu au auzit de rușine

În fotbal am văzut situații când unii jucători cu rușine și bun simț au ratat intenționat un penalty care nu trebuia dat. Sau jucători care au venit la arbitru și i-au spus că au dat mingea cu mâna. Acuma jucătoarelor de la Gyor ar fi trebuit să le fie rușine să câștige cu asemenea arbitraj.

Dar cele de la Gyor nu au fost acasă când s-a împărțit rușinea. Dacă jucătoarele de la Vâlcea își foloseau brațele, în apărare, se dădea eliminare fără discuție. Trebuia să se apere fără să folosească brațele. Arbitraj absolut ridicol.

Dacă vreți să câștigați cumpărați-vă arbitraje

Cam așa e în handbal. Arbitrajul nu poate fi contestat în nici un fel. Arbitrele pot decide fix ce vor ele și nimeni nu are voie să le tragă la răspundere. Nu am auzit să fi fost suspendată vreo arbitră pentru miile de arbitraje favorabile Gyor-ului, în care efectiv arbitrii le-au băgat golurile în buzunar.

Și nici nu se va întâmpla așa ceva vreodată. Gyorul a cumpărat Liga Campionilor cu trofeu, arbitrii, săli și tot ce mai este acolo. Nu înțeleg sub nici o formă de ce mai participă restul echipelor. E o prostie de sus până jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.