Am ajuns de plânsul lumii, condoleanțe handbalului românesc

0
111

Dacă te bate Japonia la scor, înseamnă că situația e gravă. Dar dacă după aia mai faci și o conferință de presă halucinantă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cancerul Ryde

Tomas Ryde a demonstrat, dacă mai era nevoie, ceea ce spuneam și cu alte ocazii: omul este complet pe lângă sport. Cum să pierzi cu Japonia, și nu oricum, la o diferență de 17 goluri. Noi care aspirăm la titluri, ne vedem ca și o concurență pentru marile echipe.

Noi care am pus probleme Rusiei care nu a pierdut nici un meci la acest mondial. Noi am ajuns să pierdem cu Japonia, și nu oricum, la o diferență de 17 goluri. După care vii și spui că au fost de vină absențele din cauza controalelor anti-doping. Băi frate, dar la ce nivel ai dus nebunia. Pe lângă Ryde orice prost pare un geniu.

Cum a ajuns șeful proștilor să antreneze România?

Da chiar așa? Cum a fost posibil să fie pus fix el? Puteai găsi un om care mână vacile, ar fi făcut o treabă infinit mai bună. Cred că dacă îl trimiți pe Ryde la vaci le pierde. Măcar domnul Radu Voina e consecvent. A venit cu trancanu’ și pe Dedu și pe Ryde.

Și are dreptate 100% Radu Voina. Dedu trebuie să plece de la șefia federației cu toată echipa lui. Să ne lase în pace că nu se pricepe. Dacă are coloană vertebrală ar trebui să demisioneze. Și da, suntem luați de proști și fraieri în același timp. Dedu este mai vinovat decât Ryde.

Dedu este motivul pentru care o caricatură de antrenor a ajuns în fruntea naționalei feminine de handbal.

Cancerul Ryde poate ucide handbalul românesc pe mulți ani

Dacă mergem cu pămpălăul lumii la alte turnee riscăm să ne facem de râs maxim. Riscăm să dăm naționala în urmă cu mii de ani. Cancerul Ryde a adus pentru naționala noastră de handbal recorduri negative greu de bătut. Este primul campionat mondial unde, în grupa principală terminăm pe ultimul loc. Este prima înfrângere împotriva Japoniei pentru România.

Problema este că si Dedu președintele federației este la fel de aerian ca și Ryde. Probabil se zgârcește la bani. Totuși să spui că nu înțelegi de ce e criticat Ryde, e cam mult. Eu aș vrea să îl văd și pe Dedu plecat de la federație. Să se ducă la Dracu împreună cu prietenul lui, Tomas Ryde.

Cancerul Dedu

Dedu a fost printre cei care au adus l-au adus pe Ryde în fruntea echipei feminine de handbal. Dar e adevărat că toți greșim, dar când faci o greșeală poți să o recunoști și să o repari. Dedu însă insistă în greșeala lui. Și un câine maidanez ar putea face o treabă mai bună decât Ryde și Dedu.

Un câine ar antrena mai bine decât Ryde

Dacă vine un câine maidanez la federație sigur nu îl aduce pe Ryde pentru că știe doar să latre și doar câinii ar putea pricepe. Deci ar aduce un câine la națională. Un câine la națională ar fi plăcut de fete și Cristina Neagu ar avea mână liberă să își antreneze colegele și rezultatele ar fi mai bune, cu mult.

Vă rog, aduceți măcar un câine în locul lui Ryde. Ar fi infinit mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.