Alianța Hagi – Becali, tusea cu junghiu’

0
90

Povestea este simplă. Hagi vrea sa vină antrenor la națională că nu își poate moși plodul de la distanță și Ianis nu știe să joace decât când îl ține tata de mână. Iar Becali vrea jucători de la echipa lui la națională.

Duetul Hagi Becali

Oarecum dușmanul comun îi unește acum pe Hagi și Becali. Problema lui Becali e că echipa lui e praf și pulbere fină. Nu bate pe nimeni în campionat, nu bate pe nimeni în Europa și jucătorii lui nu mai prea au șanse să se vândă cu ”‘j dă meleoane”. Singura variantă ar fi să fie prezenți la națională, altfel Becali rămâne cu ei pe cap și poate să-și facă supă pe ei.

Au apărut acuma câțiva așa ziși jurnaliști să ne spună că uite că cifrele, că să vezi, că o păți. Păi dacă ăia sunt cei mai buni jucători din țară atunci de ce nu bat pe nimeni? Pe finalul sezonului trecut, FCSB era complet ieșită din lupta pentru titlu. Ai nevoie de rezultate. Alea spun totul. Orice alte cifre sunt irelevante.

Problema lui Hagi este că fiul său a jucat mulțumitor doar când a fost antrenat de tăticu’. Imediat ce a plecat tăticu’ de lângă el, s-a stins subit. Și tăticu’ a cam încercat să meargă cu suzeta după el peste tot pe unde a fost. Acuma la națională, Rădoi nu prea are timp de bebe Ianis și Hagi are nevoie să fie mai aproape să-i țină suzeta la Ianis.

Partitura duetului

Planul lor măreț este ca Hagi să fie pus antrenor la națională și Hagi să își facă echipa lui de hoaveri. Să fie acolo Ianis și cu drojderii de la FCSB care până acuma nu au avut rezultate și s-au dovedit inutili la FCSB. Mă îndoiesc că ar putea fi utili altundeva, altfel ar fi fost demult plecați peste mări și țări.

Acuma și duetul ăsta Becali + Hagi este unul de cascadorii râsului. Dacă dai o căutare simplă pe gogu și scrii acolo ”Hagi Becali” găsești rezultate și mai vechi și mai noi. Unele din ele cu titluri precum:  ”Gigi Becali dezvăluie cum îi aducea femei lui Gheorghe Hagi”. Sau: ”Ruptură totală Gigi Becali – Gică Hagi”. Avem așa o imagine savuroasă a iubirilor toride dintre Hagi și Becali. Cu ei doi la butoane o să avem o vară toridă, comedii romantice pline de haz.

Doi păcătoși cu probleme

Și Hagi și Becali mint. Jucătorii pentru care pledează ei nu fac performanță pentru că sunt praf și nu pentru că Rădoi nu face și nu drege cum vor ei. Cu ei sau fără ei, Norvegia tot 4 ne dădea. Nu făceau nici un fel de diferență nici unul din jucătorii lui Becali. Dacă ar fi fost în stare să facă diferența ar fi făcut-o la echipa de club unde joacă împotriva unor jucători mult mai slabi decât Haaland.

Hagi ca antrenor nu a făcut nimic, nici la națională și nici la Galatasaray, Bursaspor, Poli sau FCSB. El a antrenat bine doar la Viitorul. Eu zic să i se dea și lui o șansă. Are și el dreptul să se facă de râs cu tot cu plodul său răzgâiat și cu ciurdarii lui Becali. Au fost antrenori mai buni și jucători mai buni la națională și au avut probleme să facă ceva. Leprele de acuma au șanse sub nivelul mării.

Să le dăm o șansă zic. Să intre șoldeii în scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.