Adi Vasile se descurcă dar CSM București are un viitor incert

0
38

CSM București se descurcă bine cu Adi Vasile ca și antrenor principal dar ăsta nu e neapărat un lucru bun. De ce?

CSM nu mai are bani de antrenori

CSM în acest moment nu mai caută un antrenor. Au ajuns la concluzia că e OK să meargă mai departe cu Adi Vasile pe bancă. Echipa nu merge chiar așa rău dar înseamnă că aproape orice se întâmplă la echipă nu se vor mai investi bani. Nu sună tocmai bine, nu-i așa?

Știm încă din vară că existau probleme cu bugetul. Știm și că cei care se ocupă de asta sunt praf și pulbere fină. Au adus un antrenor care din start nu părea foarte promițător. NU a avut nici un fel de rezultate așa cum se aștepta toată lumea. Acuma CSM nu mai caută antrenor pentru că s-au topit banii dați aiurea pe 100 de antrenori anul trecut.

CSM ar putea să nu mai aibă bani de handbal

E posibil ca acesta să fie ultimul sezon în care se investește la echipa de handbal a CSM-ului. Având în vedere că au strâns cureaua, nu știm ce va urma. Știm că Firea și Szabo nu au nici un fel de treabă cu sportul și în mâinile lor stau destinele CSM-ului. Nu sună foarte promițător.

CSM-ul cel mai probabil se află în situația Oltchimului de acum câțiva ani când anunțau că dacă nu se va câștiga trofeul Ligii Campionilor nu vor mai avea bani sa continue, asta după ce s-a furat și acolo în draci. Lucrurile cam așa arată și la CSM București.

Vedetele sunt pe butuci

Cele mai bune jucătoare ale CSM-ului, Neagu și Mork sunt accidentate și vor reveni la Sfântul Așteaptă. Adică mai au luni bune de stat pe bancă. Revenirea nu e așa o chestie din aia în care intri pe teren și ești ca nou, o iei de unde ai lăsat-o. Vorbele alea cu ”vei reveni mai puternică” sunt rahat pe băț.

Și Neagu și Mork au o vârstă.  E greu să joci fără accidentări după o vârstă ce să mai vorbim dacă ai de a face și cu accidentări. Cu certitudine CSM-ul va ieși din grupe. Ar fi greu să nu iasă. Probabil vor termina pe primul loc în grupă dar ele au nevoie de trofeul suprem. Aici treaba devine mai complicată.

Rămâne să vedem ce va urma. Lucrurile nu arată chiar cel mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.